Notícies

Navigation Bar

La Societat Cultural Sant Jaume celebra la seva festa del 25 al 27 de juliol

Above Content Body

Content Core

Aquesta centenària entitat celebra la festivitat de Sant Jaume amb un ampli ventall d´activitats. Divendres 25 de juliol aquestes comencen a les 9 del vespre amb un sopar per a socis i amics i tot seguit un espectacle de màgia a càrrec de Jordi Sànchez, “Il·lusions”.

Dissabte 26 de juliol a les 5 de la tarda tenen lloc activitats diverses per a nens i nenes, com ara globoflèxia, pintura i maquillatge... I a un quart d´11 de la nit la pista de Sant Jaume serà l´escenari primer d´un concert i tot seguit del tradicional ball de Sant Jaume, ambdues actuacions musicals a càrrec de l´Orquestra Blanes.

Finalment, diumenge 27 de juny l´activitat festiva comença força aviat, a les 10 del matí amb la 7a Trobada de Puntaires organitzada per l´Associació de Puntaires de Premià de Dalt; a dos quarts de 12 del migdia, tindrà lloc la Missa major a la Parròquia de Sant Pere; a la 1 del migdia, el lliurament d´un record de la diada a cada puntaire i tot seguit un vermut popular; i a les 6 de la tarda els més petits podran gaudir d´un espectacle de taller de circ, “Desastrosus cirkus”.
La Festa de Sant Jaume acabarà amb l´audició de sardanes amb la Cobla Premià.

Below Content Viewlet

Document Actions