Notícies

Navigation Bar

La reurbanització de l'avinguda Girona arrenca dilluns 10 de febrer

Les obres a les avingudes Girona, Tarragona i Barcelona s'acosten als 600.000€ invertits al barri Santa Anna - Tió

Above Content Body

Content Core

Recurs d'obres 2zona blanca, modelDilluns 10 de febrer comencen les obres de reurbanització de l’avinguda Girona, en el tram comprès entre el torrent de Santa Anna i el carrer Ramon y Cajal, amb una inversió que supera els 173.000€.

 

Coincidint amb aquestes obres -les quals tindran continuïtat amb la remodelació de les avingudes Tarragona i Barcelona, amb una inversió total de prop de 600.000€- i amb l’objectiu de garantir l’aparcament als veïns de Premià de Dalt del barri, l'equip de govern municipal ha decidir posar en marxa l’estacionament tipus “zona blanca”. És a dir, GRATUÏT per a les persones residents al barri Santa Anna - Tió de Premià de Dalt i per a la resta, 2 hores d’aparcament sense pagar, mitjançant rellotge de control horari. Aquestes mesures entraran en vigor quan totes les persones residents hagin rebut la targeta que així les identifica. Llavors es destaparan els senyals dels carrers i la Policia Local controlarà l'aparcament.

Zona blanca gratuïta. Els veïns i veïnes del barri rebran a casa, i de forma personalitzada, el distintiu identificador de l’estacionament gratuït a la zona blanca del barri Santa Anna – Tió que hauran d’enganxar al vidre del seu vehicle perquè els agents de la Policia Local tinguin constància que com a veïns no necessiten disc horari.  L'Ajuntament informa que analitzarà de forma individual tota casuística que es pugui donar en la posada en marxa d’aquesta regulació de l’aparcament al barri i s'atorgaran targetes de vehicle o servei autoritzat, que els pemetrà aparcar al barri. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà al telèfon 93 693 15 15 o bé al correu electrònic oac@premiadedalt.cat.

Exposició prèvia del projecte de reurbanització. El passat 8 de novembre l'Ajuntament presentava aquesta proposta als veïns del barri en un acte públic que es va celebrar a l’Espai Santa Anna. I, posteriorment, el projecte ha estat exposat a l’Oficina del Pla de Barris situada a la plaça Mil·lenari perquè tots els veïns i entitats poguessin conèixer la proposta que permet fer més amable el carrer deixant-lo a un sol nivell.

Avinguda Girona

Obres + zona blanca

Obres + zona blanca

Fitxer: veins_zona_blanca_sta_anna_tio15012014_ok.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 807,46 kB

 

Below Content Viewlet

Document Actions