Notícies

Navigation Bar

La reobertura imminent del consultori mèdic de l'Enllaç, portada de 'La Pinassa 156'

El número de març de la revista municipal també informa que l'Escola Santa Anna esdevindrà institut-escola l'inici del curs vinent

Above Content Body

Content Core

El Pla municipal d'acceleració empresarial exprés és el tema central d'aquesta revista municipal. Es tracta d'una nova acció de la regidoria d'Empresa i Coneixement per impulsar les empreses locals, en el marc del Pla municipal de reactivació econòmica local. El seu objectiu és millorar el model de negoci de les empreses, incrementar la seva facturació, trobar finançament i aplicar avenços en els proessos de gestió i creació de llocs de treball.


Una nova edició del projecte 'Tomando Conciencia' de la Fundació Tomando Conciencia per a la Solidaritat adreçada a l'alumnat de 5è de primària de tots els centres del municipi; la col·laboració amb la campanya del Consell Comarcal del Maresme 'Llogant el teu pis, guanyes'; el projecte de dinamització empresarial 'Reempresa'; la denúncia de l'Ajuntament per la destrucció d'un forn del s. XIX a uns terreys privats o les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer són altres temes que trobareu a les pàgines de 'La Pinassa' de març.

Com sempre, l'apartat d'art i literatura, les xarxes socials, l'opinió dels grups municIpals i l'entrevista -en aquesta ocasió a una artista de cap a peus com és la nostra veïna Helena Miquel- completen el número 156.


 

LA PINASSA 156

 

Below Content Viewlet

Document Actions