Notícies

Navigation Bar

La regidoria de Serveis Socials, amb el suport del Pla de Barris, programa quatre activitats per a dones

Above Content Body

Content Core

recurs igualtat 2Les activitats que s’han organitzat formen part del programa “Igualtat i Ciutadania” i tenen lloc entre el 10 d’octubre i el 28 de novembre, a dos escenaris diferents, l’Espai Santa Anna i la Biblioteca Jaume Perich. Concretament, es tracta d’una sessió de cinefòrum, dos tallers i una xerrada - taller.

Dimecres 10 d’octubre, 18h, a la biblioteca
Cinefòrum: “Las chicas de la lencería” (de Bettina Oberli, Suïssa, 2006), a càrrec de Drac Màgic
Té com a objectiu debatre temes com la vellesa, la consecució dels propis desitjos, els arquetips, les convencions socials, la força de les xarxes femenines.

Dimarts 16 i dijous 18 d’octubre de 2012, de 15’00 h a 18’45h, a l’Espai Santa Anna
Taller “Comunicació verbal i prevenció de la violència”, a càrrec d’Anna M. Vidal, del Centre d’Estudis d’Educació Corporal i Associació Cultural
Amb una metodologia eminentment participativa, destinada a totes les persones que aposten per reduir la conflictivitat i les que desitgen aprendre a gestionar els conflictes en l’àmbit de la comunicació verbal.

Dimecres 17 d’octubre, de 15’00 h a 17’30h, a l’Espai Santa Anna
Xerrada - Taller: “Ser pares i mares avui dia: un diàleg entre homes i dones”, a càrrec d’Anna M. Vidal
Amb una metodologia participativa, destinada a mares i pares, associacions de mares i pares, dones que reflexionen sobre l’autoritat de les dones i sobre l’educació dels fills.

Dimecres 28 de novembre, de 15h a 17h, a la Biblioteca Jaume Perich
Taller: “La coeducació a l’àmbit familiar”, a càrrec de El Safareig
Té com a objectiu fomentar l’anàlisi i el debat de la realitat sexista que ens envolta i com aquesta es filtra en el tipus d’educació que practiquem amb els nostres fills i filles.

Below Content Viewlet

Document Actions