Notícies

Navigation Bar

La regidoria de Salut programa un curs gratuït pels establiments alimentaris

L'objectiu d'aquesta acció formativa és assolir que els establiments aprenguin a elaborar autocontrols

Above Content Body

Content Core

Després de la revisió dels informes d'inspecció, elaborats conjuntament amb la Diputació de Barcelona l'any passat, sobre la valoració del risc de tots els establiments alimentaris que hi ha a Premià de Dalt, la regidoria de Salut ha detectat com a punt comú i majoritari la manca d'autocontrols. En conseqüència, l'Ajuntament ha decidit apostar perquè els establiments puguin elaborar els seus autocontrols mitjançant l'organització d'un curs, gratuït, en què aprendran com fer-ho. El curs es durà a terme els dies 25 de febrer i 11 de març, de 9 a 14.30 hores, a l'auditori de la Casa de Cultura Can Figueres.

Un cop rebuda aquesta formació, els propietaris dels establiments rebran una acreditació així com un model personalitzat conforme compleixen la normativa sanitària vigent.

Cal recordar que l'objectiu d'aquestes inspeccions és comprovar les instal·lacions, la higiene, el tractament i la manipulació de productes, així com difondre la pràctica d'una sèrie d'autocontrols obligatoris per normativa (aigua, temperatura, neteja i desinfecció, plagues etc). Es tracta de garantir la innocuïtat i salubritat dels productes alimentaris que es comercialitzen, elaboren o serveixen en establiments minoristes que són de competència municipal.

Recurs autocontrol

Below Content Viewlet

Document Actions