Notícies

Navigation Bar

La regidora de Promoció Econòmica participa de la presentació de les “Jornades de Cooperació Empresarial”

Above Content Body

Content Core

Presentació Jornades de Cooperació Empresarial al Maresme
Els 7 Ajuntaments impulsors de les Jornades de Cooperació Empresarial Getting Contacts!©, entre els quals hi ha el de Premià de Dalt representat per la seva regidora d'Ocupació i Promoció Econòmica, M. José Marín, presentaven el passat 5 de febrer a Mataró el programa i la metodologia de les Jornades.

L'objectiu de la iniciativa és obrir les portes de la comarca i que els empresaris del Maresme siguin amfitrions de tots aquells professionals que vulguin fer-hi negoci. Així, empresaris, Ajuntaments (Argentona, Canet de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera)  i el Consell Comarcal s'uneixen contra la crisi per a generar negocis i refer la seva xarxa de treball al Maresme.

A Getting Contacts!©, durant un mes, del 24 de febrer al 19 de març, els empresaris de tota la comarca tenen una oportunitat única d'ampliar la seva xarxa de contactes amb nous clients, proveïdors i col·laboradors, d'una manera fàcil, directa, gratuïta i sense haver-se de desplaçar de la seva comarca o del seu propi municipi.

El web d'inscripció a les Jornades (cliqueu aquí(4)) està obert per a inscriure's des de dilluns 9 de febrer. Ajuntaments i empresaris busquen solucions ràpides i eficaces per fer front a la crisi econòmica i que beneficiïn a tot el teixit empresarial.

La sessió inaugural tindrà lloc el 24 de febrer a l'Ateneu de Caixa Laietana a Mataró amb una conferència a càrrec del Dr. Joan Tugores sota el títol “L'economia catalana enfront de la crisi: reptes i fonaments per a una recuperació”.

Premià de Dalt acull dos actes en el marc d'aquestes Jornades, els propers 11 i 18 de març a l´Espai Santa Anna.

Below Content Viewlet

Document Actions