Notícies

Navigation Bar

La prova pilot del Bus Nit 2.0 acaba amb un èxit absolut

564 usuaris en 13 divendres

Above Content Body

Content Core

bus nitLa prova pilot del Bus Nit 2.0 que posava en marxa l’Ajuntament el passat 15 de juliol ha resultat tot un èxit, tant per part dels joves usuaris com també de les seves famílies. Fins i tot l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez, es va desplaçar a Premià de Dalt per a conèixer el servei i estudiar la posada en marxa al seu municipi.

Durant tretze divendres, del 15 de juliol al 14 d’octubre, s’han comptabilitzat  564 usuaris. El regidor de Transport, Carles A. Medina, explica que “la valoració és doblement positiva. Primer perquè la resposta del jovent ha estat excel·lent, i segon però igual d’important, perquè no hem tingut cap incidència en el servei, a diferència de l’any passat”.

Cal recordar que el Bus Nit 2.0 enguany incorporava un servei de monitor i a més el transport  ha estat cardioprotegit, i amb accés preferent a la discoteca que la majoria de joves freqüenten de la zona d’oci de Mataró.

Abans d’acabar la prova pilot, l’Ajuntament i l’empresa que ha fet el servei, La Pau, van realitzar una enquesta entre els usuaris, en què es feia una excel·lent valoració del bus així com del servi de monitor i de l’accés preferent. A conseqüència del bon resultat, la regidoria de Transport ja ha posat fil a l’agulla per a oferir aquest servei a partir de l’any vinent tots els divendres de l’any. Un cop el servei estigui adjudicat, s’informarà la població i el sistema d’inscripció serà el mateix que fins ara. És a dir, a través del web municipal www.premiadedalt.cat

Below Content Viewlet

Document Actions