Notícies

Navigation Bar

La Poma Bikepark fa 10 anys de Happy Ride Weekend

És l'esdeveniment internacional de bicicleta amb activitats a l'aire lliure en modalitats de Dual, Pumptrack i Dirtjump més esperat per tots el bikers. Un espectacle gratuït pel públic i una trobada dels millors pilots del món de MB i BMX només per divertir-se, saltar, córrer i gaudir d'un final de temporada de l'especialitat de salts en bicicleta.

Above Content Body

Content Core

La Poma Bikepark a Premià de Dalt celebra el 10è aniversari de la Happy Ride Weekend del divendres 17 al diumenge 19 de novembre a les instal·lacions municipals situades a la carretera dels Sis Pobles, a Premià de Dalt.

Durant aquest cap de setmana es tanca la temporada de competicions i es dona la possibilitat als riders de tot el món d’apropar-se a La Poma per a gaudir d’unes instal·lacions considerades de les millors del món en unes òptimes condicions i amb un ambient immillorable.

Nicholi Rogatkin, Max Fredriksson, Tom Isted, Iñaki Maza i Gabriel Mastragostino són alguns dels riders internacionals que han confirmat la seva presència, així com Sergi Layos, els germans Lacondeguy i les estrelles locals Adolf Silva i Bienvenido Aguado.


Esdeveniment internacional
Més de 150 riders vinguts d’arreu del món es concentraran a La Poma Bike Park per a participar a la Dual Speed & Style el divendres; al Pump Track el dissabte i a les diferents proves de la categoria estrella, el Dirt Jump.

La Happy Ride Weekend arrencarà el divendres amb la competició Speed & Style, i el dissabte pel matí tindrà lloc la competició de  PumpTrack, oberta a riders a partir dels 11 anys.

Les rondes classificatòries  del Dirt Jump, tant pels amateurs de MTB com de BMX es faran el dissabte a partir de les 15.30h i a partir de les 18.30h pels riders PRO d’ambdues disciplines.

Diumenge, la gran final
El 19 de novembre serà el dia de la gran final en format i es competirà per a triar el millor truc en Cash for Tricks. A més del Hit the Buff Bell i el Red Bull Best Air. L’espectacle, doncs, està del tot garantit.


Les preinscripcions en línia pels riders es tanquen el divendres 18 de novembre, que és quan començarà el registre de riders a la carpa d’inscripcions a partir de les 15 hores. És imprescindible que tots els riders que vulguin participar completin la seva preinscripció en línia abans de la competició.

Com sempre, l’accés del públic és gratuït, i hi haurà servei de bar i menjar durant els tres dies.

Happy Ride Weekend és l'esdeveniment internacional de bicicleta amb activitats a l'aire lliure en modalitats de Dual, Pumptrack i Dirtjump més esperat per a tots els bikers. Un espectacle gratuït pel públic que vingui,i una trobada dels millors pilots del món de MB i BMX només per a divertir-se, saltar, córrer i gaudir d'un final de temporada de l’especialitat de salts en bicicleta.

Below Content Viewlet

Document Actions