Notícies

Navigation Bar

La Poma Bikepark anuncia el cartell per al 9è Happy Ride Weekend, del 18 al 20 de novembre

Les instal·lacions municipals de La Poma, escenari d'aquest esdeveniment internacional de salts

Above Content Body

Content Core

Cartell del 9è Happy Ride WeekendLa Poma Bikepark a Premià de Dalt es prepara per al seu novè Happy Ride Weekend del 18 al 20 de novembre. Un cap de setmana que tanca la temporada de competicions i dóna la possibilitat als riders de tot el món de gaudir d'unes instal·lacions en òptimes condicions i un ambient immillorable a Premià de Dalt.

Els germans Lacondeguy ja ha confirmat la seva assistència juntament amb d'altres riders locals com en Xavi Pasamonte 'Sherwy', en Bienvenido Aguado i l’Adolf Silva. A més de riders internacionals com el rider portuguès guanyador del Happy Ride Weekend 2013, Nuno Pintes, els germans francesos Maxime Bringer i Timothé Bringer, els suecs Max Frediksson i Emil Johansson, l'americà Nicholi Rogatkin i des de Polònia amb BMX, en Dawid Godziek, a més a més del francès Campió del Món de Pump Track, Adrien Loron.

Més de 150 riders vinguts de tot el món es congregaran a La Poma Bikepark de Premià de Dalt per participar en el Dual Speed & Style by VP Components divendres, al ISB Pump Track Contest dissabte i en les diferents proves de la categoria estrella, el Dirt Jump . En total es repartiran 2.500 € de premis en metàl•lic.

Aquest any el Weekend començarà ja divendres amb la competició de Dual Speed & Style by VP Components. Aquesta competició tindrà diverses categories: 12-13 anys, 14-15 anys, Amateur, Pro i RedBull Chainless Challange. Pel que fa al ISB PumpTrack Contest, es realitzarà en un mini circuit apte per a riders de totes les edats i nivells.

Les rondes classificatòries del Dirt Jump, tant per a amateurs de MTB com de BMX, tindran lloc el dissabte a partir de les 14.30h i a partir de les 17.30h per als riders PRO d'ambdues disciplines.

Diumenge serà el dia de la gran final en format Jam Session i la competició al millor truc i Cash for Tricks.

Les pre-inscripcions on-line per als riders ja estan disponibles i estaran obertes fins al divendres 18 de novembre, que és quan començarà el registre de riders a la carpa d'inscripcions a partir de les 3 de la tarda. És imprescindible que tots els riders que vulguin participar completin la seva pre-inscripció on-line abans de la competició.

L'entrada al públic és gratuïta durant tot el cap de setmana i l'espectacle està garantit.

Logo La Poma BikePark

Below Content Viewlet

Document Actions