Notícies

Navigation Bar

La Poma Bike Park es prepara per al Happy Ride Weekend del 16 al 18 de novembre

Un cap de setmana que tanca la temporada de competicions i dóna la possibilitat als riders de tot el món de poder gaudir d'unes instal·lacions en òptimes condicions i un ambient immillorable.

Above Content Body

Content Core

Tom Isted, Tom Reynolds i Tomas Lemoine són alguns dels riders internacionals que ja han confirmat la seva assistència. A més de Sergio Layos i els locals de La Poma que acabaven de tornar del Red Bull Rampage 2018: amb el títol de subcampió, Andreu Lacondeguy i el guanyador del premi del públic, Adolf Silva.

Més de 150 riders professionals i amateurs vinguts d’arreu es reuneixen cada any a La Poma BikePark Premià de Dalt per participar en l'espectacular circuit de Dirt Jump, la disciplina estrella. Però no podem oblidar-nos del Pump Track, un circuit ràpid i molt tècnic en el qual només els riders amb més ritme aconsegueixen els millors temps. Cal recordar que a la competició de Pump Track poden participar nens a partir de 5 anys i la inscripció està oberta a tots els que hi vulguin participar.
 
El cap de setmana començarà divendres amb els entrenaments i moltes sorpreses per als participants.

Les rondes classificatòries del Dirt Jump, tant per a amateurs de MTB com de BMX, tindran lloc el dissabte a partir de les 15:00 i a partir de les 18.00h per als riders PRO d'ambdues disciplines.

A la gran final de diumenge es veuran els millors trucs durant el Cash for Tricks, espectaculars tocs de campana al Hit the Buff Bell i molta alçada al Red Bull Best Air. A més de decidir qui seran els millors riders del cap de setmana, es celebrarà el sorteig d'un scooter freestyle Ethic valorat en 200 €, una bicicleta de dirt Radon Slush valorada en 999 € i passis de temporada i de dia de La Poma Bikepark i molts premis més. Trobareu tiquets a la venda al bikepark durant el cap de setmana i aquí teniu tota la informació.

Les pre-inscripcions on-line per als riders ja estan disponibles i estaran obertes fins al divendres 18 de novembre, que és quan començarà el registre de riders a la carpa d'inscripcions a partir de les 2 de la tarda. És imprescindible que tots els riders que vulguin participar completin la seva pre-inscripció on-line abans de la competició.

Below Content Viewlet

Document Actions