Notícies

Navigation Bar

La Policia Local interposa 74 denúncies per incompliment de les mesures per a contenir la Covid-19

Les infraccions, depenent de si són considerades lleus, greus o molt greus, preveuen sancions que oscil·len entre els 100 i els 60.000 euros

Above Content Body

Content Core

Entre l'1 d'cotubre i l'1 de novembre de 2020, la Policia Local de Premià de Dalt ha interposat un total de 74 denúncies, 37 de les quals han estat per no dur mascareta quan aquesta és obligatòria. 18, per concentracions de més de 6 persones; 11 per consum d’alcohol i tabac a la via pública i 4 per no respectar el confinament nocturn o toc de queda, que prohibeix la circulació pel carrer i l’estada a la via pública, si no és per causa justificada, entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

Aquestes infraccions, considerades faltes lleus, estan sancionades segons les circumstàncies amb multes d’entre 100 i 3.000 euros.

Des de l’Ajuntament es recorda a tota la població l’obligació de complir totes les mesures de seguretat establertes en aquest moment per les autoritats sanitàries per frenar el risc de contagi de la pandèmia. A banda del confinament nocturn, també s’ha establert des del passat 30 d’octubre el confinament perimetral a tot Catalunya i el confinament municipal entre les 6 del matí del divendres i les 6 del matí del dilluns, de manera que no es pot entrar ni sortir de Premià de Dalt en aquest interval de temps si no és per una raó justificada. En aquests casos cal mostrar als agents de policia el document d’autoresponsabilitat.

Below Content Viewlet

Document Actions