Notícies

Navigation Bar

La Policia Local identifica dos joves com a presumptes autors de diversos furts

Ara es resta a l'espera de recollir les diferents denúncies per a poder imputar a aquests dos joves l´autoria dels fets ocorreguts

Above Content Body

Content Core

Logotip Policia LocalCap a les tres de la matinada, la Policia ha rebut un avís d’un veí de la zona informant que dos joves estaven forçant un vehicle. La patrulla s’hi ha desplaçat de forma immediata i ha comprovat que el vehicle en qüestió estava obert i amb el seu interior totalment regirat. Els agents han localitzat una moto d’uns joves sospitosos que ja havien vist en un patrullatge. S’ha iniciat la recerca d’aquests joves i els han aturat a la carretera a Premià de Mar per on circulaven a una velocitat inadequada.

Identificats per la Policia, se’ls ha escorcollat i s’ha intervingut un GPS i una polidora. Posteriorment s’ha dur a terme una batuda per la zona i s’han localitzat més vehicles oberts i regirats, un forçat i l’altre amb el vidre trencat. També s’ha localitzat una cartera amb targetes.
La Policia Local s’està posant en contacte amb els propietaris d’aquests objectes localitzats. Per a recuperar-los cal presentar una denúncia a Mossos d’Esquadra i posteriorment anar a la seu de la Policia Local, a la plaça de la Vila, 1, per a recuperar-los.

Des de l’Ajuntament i la Policia Local s’agraeix públicament la col·laboració ciutadana, fonamental en aquesta ocasió per a identificar els presumptes autors dels fets.

Ara es resta a l’espera de recollir les diferents denúncies per a poder imputar a aquests dos joves l’autoria dels fets ocorreguts.

D’altra banda, la Policia Local continua investigant els actes vandàlics de la revetlla de Sant Joan, amb la crema de 8 contenidors i altres destrosses, i ha demanat la col·laboració dels veïns per esclarir els fets, identificar-ne els autors, majors o menors d’edat, i sancionar-los econòmicament tal i com preveu l’Ordenança de Civisme.

Below Content Viewlet

Document Actions