Notícies

Navigation Bar

La Policia Local endega una campanya per a controlar el soroll de motos i cilomotors

Above Content Body

Content Core

Escut de la Policia Local de Premià de Dalt La campanya, de caràcter divulgatiu, és a dir sense sancions, es durà a terme la setmana del 16 al 20 de juny, als matins, en 5 punts del municipi. Es tracta d'una actuació informativa que pretén conscienciar els conductors de motos i cliclomotors del soroll que emeten els seus vehicles i si d´aquest s'ajusta a normativa. De fet, la campanya es posa en marxa abans de l'estiu per a propiciar que aquests conductors reparin, en el cas que calgui, els seus vehicles a motor per a promoure el respecte a la resta de veïns i una major convivència ciutadana.

El control del soroll es portarà a terme mitjançant la utilització de la unitat mòbil per a mesures acústiques i es farà en cinc punts itinerants del poble que tot seguit es detallen:

  • Dilluns 16 de juny: Escoles Betlem – carrer Ciutat d´Olot
  • Dimarts 17 de juny: zona pavelló poliesportiu municipal – entorn IES Valerià Pujol
  • Dimecres 18 de juny: Carretera dels Sis pobles
  • Dijous 19 de juny: Riera de Sant Pere (a tocar del carrer de la Cisa)
  • Divendres 20 de juny: Esplanada davant CEIP Santa Anna – carretera de Vilassar de Dalt

Segons fonts de la Policia Local de Premià de Dalt, “hem triat punts amb força afluència d´aquests vehicles, dos són zona d´influència de centres escolars, on hi ha força usuaris de ciclomotors, i els altres tres són vies de circulació importants del municipi”.

La campanya de control del soroll d´aquests vehicles es fa aquesta setmana del 16 al 20 de juny per a coincidir amb el termini del curs escola i incidir directament en els joves usuaris de motos i ciclomotors, abans que el seu ús augmenti de forma considerable amb l´arribada de les vacances d'estiu.

Cartell campanya control de soroll

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: campanya_soroll.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 213,93 kB

Below Content Viewlet

Document Actions