Notícies

Navigation Bar

La Policia Local duu a terme una nova campanya sobre la seguretat passiva dels vehicles

Es posa en marxa el departament de Mediació i resolució de conflictes amb una acció a La Floresta

Above Content Body

Content Core

recurs mediacióEls passats dies 16 i 22 de setembre , efectius de la Policia Local de Premià de Dalt van desenvolupar una nova campanya de seguretat passiva als vehicles, a diferents punts del terme municipal. Concretament, els agents van inspeccionar 30 vehicles amb el resultat de 2 infraccions administratives, 1 immobilització i 1 infracció penal.

Pel que fa al departament de Mediació que recentment s’ha posat en marxa en aquest cos policial -gestionat per personal altament qualificat i format específicament en aquesta àrea- els agents van intervenir al pipican del carrer Marimon promovent l'entesa entre dues persones usuàries d’aquest espai per a gossos. D’aquesta manera, aquesta tasca conciliadora ha evitat encetar la via judicial -normalment llarga- i els costos econòmics que aquesta suposa per a les persones implicades, facilitant la convivència entre veïns mitjançant una tasca de policia de proximitat.
Cal recordar que les intervencions quant a mediació es produeixen d’acord amb el que estableix la Llei 2/2012 de 6 de juliol que regula els processos de mediació en assumptes civils i mercantils.

Below Content Viewlet

Document Actions