Notícies

Navigation Bar

La Policia Local deté el presumpte autor de diversos robatoris amb força a cases i vehicles de Premià de Dalt

La detenció s’ha practicat aquesta matinada a Can Vilar després que els agents realitzessin una recerca a la zona en detectar que s'havien netejat les finestres del darrere d'alguns vehicles per a veure'n l'interior

Above Content Body

Content Core

La Policia Local de Premià de Dalt ha detingut aquesta matinada a la zona de Can Vilar del barri de La Floresta una persona a qui en escorcollar-la per segona vegada -la primera non duia res- li han trobat diversos objectes sostrets de diferents vehicles. Posteriorment, se l’ha traslladat a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra i passarà a disposició judicial.

Els esbrinaments policials han posat de manifest que la persona detinguda -que vestia jaqueta blava, pantaló texà, bambes blanques, gorra i duia una bossa de mà de color negre- és la mateixa que apareix a les càmeres de vigilància en imatges captades coincidint amb diversos delictes perpetrats a Premià de Dalt i, per tant, se li imputaran també una quantitat important de robatoris amb força a cotxes i cases.

Des de fa dies, s’ha incrementat la vigilància policial al municipi tant per part de la Policia Local com de Mossos d’Esquadra, amb controls diversos -especialment al vespre i nit- davant diversos robatoris perpetrats a cases i a vehicles a La Floresta i a la zona del Vogi. A més, mitjançant decret d’alcaldia, també s’han autoritzat el patrullatges d’agents de policia de paisà. L’alcalde, Josep Triadó, explica que “a aquestes dues accions cal afegir que reforçarem la seguretat ciutadana en breu amb una borsa de policies locals i més agents cívics, en aquest cas destinant un “sereno” per a cadascuna de les vuit zones en què hem distribuït el terme municipal”.

La Policia Local agraeix la col·laboració del veïnat i fa una crida a què davant qualsevol persona sospitosa es truqui a la prefectura al telèfon 93 693 15 00 o bé al 112 d’emergències.

Below Content Viewlet

Document Actions