Notícies

Navigation Bar

La Policia Local de Premià de Dalt decomissa material divers d'un local comercial que incomplia l'horari d'obertura

Above Content Body

Content Core

Decomís 16 de juliol       Decomís 16 de juliol

Dilluns 9 de juliol, agents de la Policia Local que seguien tasques de seguretat ciutadana van entrar al local comercial, situat al barri Santa Anna - Tió, en constatar que, tot i ser un supermercat, a les 23.30 hores estava obert al públic, ultrapassant l’hora de tancament establert a la normativa sectorial. La policia va aixecar acta per aquesta infracció horària i posteriorment va precintar el local comercial perquè el propietari no va lliurar als agents l’assegurança del local quan aquesta és obligatòria.

Posteriorment, el 16 de juliol, agents d’aquesta mateixa policia van realitzar una inspecció més acurada del local ja que hi havia incongruències amb l’assegurança, i en aquest servei van observar diverses infraccions per la normativa de consum. Concretament, manca de etiquetatge en idioma oficial d’un total de 101 productes, dels quals el responsable de l’establiment no va poder provar la seva procedència. En conseqüència, la Policia Local va decomissar-los tots.

La Prefectura de la Policia Local de Premià de Dalt ha realitzat 3 actes administratives i ha obert diligències per incongruències amb l’assegurança del local comercial, les quals han estat trameses a l’autoritat municipal, a l’Agència Catalana de Consum i al Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.

Below Content Viewlet

Document Actions