Notícies

Navigation Bar

La Policia Local de Premià de Dalt accedirà als Sistemes d'Informació Policial (SIP)

Above Content Body

Content Core

conveni_sip1 Dimecres 22 d'octubre, l´alcalde, Joan Baliarda, va signar el conveni perquè la Policia Local de Premià de Dalt tingui accés al sistema SIP, el que comporta l'ús de consultes programades i tramitació. La connexió facilita l'accés de la Policia Local a la base de dades de vehicles, base de dades de senyalitzacions nacionals i fitxer N.SIS/SIRENE, el qual regula les dades personals gestionades pel Ministeri de l'Interior de l'Estat espanyol.

Per a dur a terme aquesta connexió, l'Ajuntament ja disposa l'equipament informàtic i el programari necessari, compatible amb el sistema de comunicacions dels Mossos d'Esquadra. Entre d'altres, la Policia Local de Premià de Dalt es compromet amb la signatura d'aquest conveni a validar i tramitar les denúncies que els ciutadans facin per  internet (oficina virtual de denúncies) quan aquests escullin la comissaria de la Policia Local com a centre de ratificació per a signar-les.

El conveni signat per l'alcalde, Joan Baliarda, i el director general de la Policia, Rafael Olmos, té vigència ilimitada.

Below Content Viewlet

Document Actions