Notícies

Navigation Bar

La Pinassa del mes de maig recull l’èxit de l’Arrela’t a Sant Jordi

La revista municipal inclou en la seva edició un petit reportatge fotogràfic de l’esdeveniment

Above Content Body

Content Core

El número 186 de La Pinassa és a punt d’arribar a les cases del veïnat de Premià de Dalt i ho fa amb informacions diverses i propostes d’activitats al municipi. Entre aquestes, destaca la iniciativa de col·locar vint trampes repartides per tot el poble per a capturar vespes asiàtiques reines i evitar d’aquesta manera la formació de nous nius.

La revalidació del 100% de transparència amb el Segell Infoparticipa també s’explica en aquest número de la revista municipal. Només 17 municipis dels 947 que té Catalunya han obtingut la màxima puntuació, i Premià de Dalt ho assoleix des de l’any 2015.

També s’informa de la programació de l’Ulisses x Endofest el proper 25 de maig, amb l’actuació d’Els Catarres, Dàmaris Gelabert, Alba Grasa, Les Coco i DJ Trapella. Una fusió entre Ulisses Fest i l’Endofest que té les entrades més econòmiques per al veïnat de Premià de Dalt. Per aconseguir-les, les han d’adquirir als establiments comercials adherits a El Nostre Comerç.

Ho trobareu l’agenda d’activitats i l’entrevista, que en aquesta ocasió és al Ferran Caritg, el director de la Llar Carme. L’opinió dels grups polítics municipals i el cartell de l’Aplec de la Cisa, obra de la dissenyadora local Lali Rodríguez Tió, completen el número 186 de La Pinassa.


La Pinassa 186

Below Content Viewlet

Document Actions