Notícies

Navigation Bar

"La Pinassa" del mes de maig dedica part de les seves pàgines a rendir comptes de mitja legislatura amb els veïns

A partir dels 5 eixos que establia el Pla de Mandat Horitzó 2020

Above Content Body

Content Core

Recurs portada La Pinassa 123Amb el títol "A mig camí de l'horitzó 2020" el número 123 de la revista municipal "La Pinassa" fa un repàs a les accions de govern executades durant aquesta mitja legislatura a partir dels 5 eixos establerts al Pla de Mandat, "Compromís amb la gent", "Gestió responsable i transparent", "Dinamització econòmica - Comerç", "Cultura, Educació i Esport" i "Sostenibilitat i Qualitat de vida".

D'altra banda, es convoquen tres audiències públiques els dies 18, 19 i 20 de maig a la Casa de la Vila (antic Ajuntament), al barri del Remei i al barri Santa Anna - Tió, respectivament.

La revista també informa els veïns de Premià de Dalt de l'assoliment, per tercer any consecutiu, del 100% de transparència mitjançant el Segell Infoparticipa que cada any lliura el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona amb l'objectiu de reconèixer la qualitat de la comunicació pública local. Una qualificació que enguany només han rebut 17 municipis de tot Catalunya.

Com és habitual, les xarxes socials, la tribuna política amb l'opinió dels diferents grups municipals, l'agenda i la contra conformen la resta de pàgines. En aquesta ocasió l'entrevista és al grup de voluntaris "Humanity Wings".

La Pinassa número 123 (maig)

La Pinassa número 123 (maig)

Fitxer: LAPINASSA_123.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 4,75 MB

Below Content Viewlet

Document Actions