Notícies

Navigation Bar

La periodista i veïna de Premià de Dalt, M. Dolors Genovès, estrena aquesta nit a TV3 el seu nou documental, "Això no funciona... O potser sí?"

El reportatge s'emet avui a l'espai "Sense ficció", a les 21.50h

Above Content Body

Content Core

M. Dolors Genovès, periodista de TV3Logo TV3M. Dolors Genovès és la directora d'aquest treball audiovisual que s'aproxima a la realitat institucional, social, cultural i econòmica de les regions-estat que integren Bèlgica: Brussel·les, Flandes, Valònia i la comunitat germanòfona. El documental estableix paral·lelismes entre les realitats d'aquest país, la de Catalunya i l'europea a partir d'elements com ara la llengua o l'organització política de l'estat belga. A través de múltiples entrevistes a persones del món acadèmic, polític i a dues famílies del país, els espectadors de TV3 coneixeran aquesta nit el trencaclosques d'un país europeu federal, Bèlgica.

La periodista és l'autora també del documental "Adéu espanya" en què comparava Grenlàndia, Escòcia i el Quebec amb el nostre país, Catalunya, i valorava quina salut té el debat de la independència.

Podeu veure un avanç del reportatge en aquest enllaç de TV3.

Below Content Viewlet

Document Actions