Notícies

Navigation Bar

La periodista de TV3, i veïna de Premià de Dalt, M. Dolors Genovès, estrena un nou documental, "Hola, Europa!"

Genovès és l'autora dels documentals "Adéu, Espanya?" i "Això no funciona, o potser sí?"

Above Content Body

Content Core

Documental "Hola, Europa!"En aquesta ocasió, trenta-una persones reflexionen sobre el dret a l'autodeterminació i la situació política que es viu a Catalunya, la més transcendent de la seva història moderna. "Hola, Europa"! és un viatge que transcorre pels paisatges, les ciutats i les idees. I rebat cada un dels missatges de la por.

"Hola, Europa!" fa un recorregut per tot el territori de Catalunya, de nord a sud. Visita les glaçades aigües de l’estany de Sant Maurici i la Ratera; els paisatges fets de vent, aigua i roca del cap de Creus; els meandres verds i rogencs de l’Ebre. De la natura passa al paisatge treballat de les quatre capitals catalanes: Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona. I 15 persones anònimes, 15 retrats, són la representació dels ciutadans de Catalunya. Per reflexionar sobre el present i el futur del país, "Hola, Europa!" recull les opinions i les anàlisis de 31 persones.

El documental és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Brutal Media.

Entrevistats al documental: Antoni Castells; Jordi Gutiérrez; Carles Sumarroca; Montserrat Guibernau; Carles Boix; Carles Vilarrubí; Joaquim Gay de Montellà; Lluís Juste de Nin; Antoni Serra Ramoneda; Leonor Blanco Voltes; Joan Pedrerol; Marcel Coderch; Eduard Vallory; Ferran Requejo; Salvador Garcia-Ruiz; Raül Romeva; Salvador Sedó; Ferran Sáez Mateu; Josep Ramoneda; Miquel de Palol; Lluís Cabrera; Salvador Giner; Ramon Folch; Carles Viver Pi-Sunyer; Isabel-Helena Martí; Julio Añoveros Trias de Bes; Heribert Padrol Munté; Marta Espasa; Jordi Galí; Modest Guinjoan; Xavier Cuadras.

Vídeo de la presentació del documental que ha tingut lloc dilluns 6 de maig, una presentació que ha comptat, entre altres convidats, amb l'alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, i Mn. Josep Colomer, de la Parròquia de Sant Pere.

Below Content Viewlet

Document Actions