Notícies

Navigation Bar

La neu enfarina els punts més alts de Premià de Dalt

El voltant del Santuari de la Cisa, la Cadira del Bisbe i les muntanyes del Parc Serralada Litoral han aparegut aquest matí enfarinades, esdevenint un paisatge de postal

Above Content Body

Content Core

 

 

Catalunya es trobava en Alerta del Pla Neucat per perill de nevades a cotes baixes i la neu ha arribat a Premià de Dalt aquest dimecres 28 de febrer, despertant-se el municipi amb una lleugera enfarinada que es feia més abundant a prop de la muntanya. 

Els primers flocs de neu van començar a caure sobre el municipi ahir la tarda, tal i com havia previst el Servei Meteorològic de Catalunya, però no ha agafat a tot arreu. Cotxes i teulades sí han aparegut emblanquinades. A partir de mig matí la pluja ha substituït la neu per la qual cosa aquesta s'està desfent ràpidament.

Els centres escolars de Premià de Dalt han obert les seves portes tot i que la normalitat de les classes no estava garantida, tal i com ahir va anunciar el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El que sí s'ha suspès ha estat el transport escolar a tot Catalunya.

 

      


FOTOS: Mònica Farré

       


FOTOS: Roger Tamboleo (@regortc)


 FOTO: JM Bosch 

   

  

 


FOTOS: César González (@spmotard)

 


FOTOS: Marc Llach (@meteo_premia)


FOTO: CORMA (@scormasccl)

Below Content Viewlet

Document Actions