Notícies

Navigation Bar

La Metropolitana Nord de l’ICS dona la benvinguda als i les residents d’atenció primària i hospitalària

85 residents s’han incorporat a l’Hospital Germans Trias i 44 a l’Atenció Primària Metropolitana Nord

Above Content Body

Content Core

Aquesta setmana han tingut lloc els actes de benvinguda per a residents de primer any que arriben als centres de l’Institut Català de la Salut (ICS) de la Metropolitana Nord, tant als 16 centres d’atenció primària (CAP) com a l’Hospital Germans Trias. En total, 129 professionals faran la seva residència al territori, al llarg dels propers quatre anys, per completar la formació de la seva especialitat.

Concretament, són un total de 44 residents d’Atenció Primària –33 de Medicina i 11 d’Infermeria– i 85 de l’Hospital Germans Trias –72 de diverses especialitats mèdiques, 4 de Farmàcia, 5 d’Infermeria, 2 de Biologia i 2 de Psicologia–.

Actualment la Unitat de Formació Postgraduada de l’Hospital Germans Trias ofereix formació per a 42 especialitats. Per la seva part, la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de la Metropolitana Nord ofereix places a 16 equips d’atenció primària: EAP Badia del Vallès, EAP Ca n’Oriac (Sabadell), EAP Concòrdia (Sabadell), EAP El Fondo (Santa Coloma de Gramenet), EAP El Gorg (Badalona), EAP Granollers Sud, EAP La Garriga, EAP Llefià (Badalona), EAP Montornès-Montmeló, EAP Palau-solità i Plegamans, EAP Premià de Mar, EAP Santa Coloma de Gramenet Centre, EAP Sant Roc, EAP Serraperera (Cerdanyola del Vallès), EAP Riu Nord - Riu Sud (Santa Coloma de Gramenet) i EAP Ronda Prim (Mataró).

Cares d’il·lusió als actes de benvinguda

L’acte de l’atenció primària, que va tenir lloc el dimarts 23, va incloure la tria de l’equip d’atenció primària en el qual desenvoluparan la formació els propers anys. Per rigorós ordre de nota, els assistents van anar procedint a escollir el seu destí, entre les 16 opcions que s’oferien, en un moment en què els nervis i l’emoció van estar ben presents. Al finalitzar l’acte, acompanyats dels coordinadors docents i tutors, es van desplaçar als CAP que han triat per fer la residència, per conèixer l’equip amb els qual tindran un vincle directe els propers anys.

Below Content Viewlet

Document Actions