Notícies

Navigation Bar

La jornada de participació sobre Can Vilar, el nou pulmó verd del barri, aporta diferents propostes de millora al projecte

L'objectiu era recollir idees i propostes per concretar el nou projecte de pulmó verd.

Above Content Body

Content Core

cartellEl passat 7 de març va tenir lloc a l'església de Santa Maria una jornada de debat dirigida a veïns/es de Can Vilar i La Floresta sobre els usos futurs de la zona verda de Can Vilar, avui un descampat situat entre el carrer Xavier Vilanova, Margarita de Sucre i Riereta.  Hi van participat 17 persones, la majoria veïns/es de la zona.

L'objectiu era presentar el nou projecte de pulmó verd i recollir idees i propostes per concretar-lo. La jornada va consistir en la presentació del projecte, una visita a l'espai i un debat per fer propostes sobre els usos futurs de l'espai.

Després d'una exposició tècnica a càrrec de l'arquitecte municipal, Lluís Garcia, es van formar grups de treball per tractar les propostes, dividides en tres punts:

  1.  Millora al projecte urbanístic
  2.  Criteris generals sobre l'ordenació i la gestió de les zones verdes i d'oci
  3.  Propostes de nous usos per a les zones verdes


Entre les aportacions dels veïns/es cal destacar el tancament de l'espai verd en horari nocturn; crear un parc infantil i una àrea d'exercicis per a la gent gran i petanca; instal·lar fonts públiques i un circuit per practicar esport; un rocòdrom i una tirolina; senyalització de les espècies vegetals i taules de ping-pong; a banda de proposar que l'espai per a gossos estigui el més allunyat possible dels habitatges.

El nou pulmó verd de La Floresta - Can Vilar
L'Ajuntament de Premià de Dalt està impulsant la remodelació integral de l'actual solar de Can Vilar per transformar-lo en el nou espai verd de La Floresta - Can Vilar, apostant per un centre de dia, apartaments tutelats, zones verdes, un parc infantil, un espai de socialització canina i una superfície comercial semisoterrada de proximitat que garantiria el finançament de l'actuació.

Les propostes recollides seran tingudes en compte en les properes fases de desenvolupament del projecte de remodelació integral de la zona, el qual s'atura fins passades les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Aquí teniu el resultat del debat.

Informe de retorn

Informe de retorn

Fitxer: Informe_Jornada_Can_Vilar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 823,59 kB

Below Content Viewlet

Document Actions