Notícies

Navigation Bar

La inclusió de la Cisa dins del Camí de Santiago, portada de 'La Pinassa' de juliol i agost

La Via Marina del Camí de Sant Jaume és la primera ruta de pelegrinatge que recorre la costa mediterrània i un atractiu més pels turistes que ens visiten

Above Content Body

Content Core

La revista municipal de juliol i agost ens proposa gaudir de la XXIII edició del Jazz en la Nit, una experiència musical única en un entorn màgic, els jardins de can Figueres. L'harmonicista Antonio Serrano; The Gramophone All Stars Big Band, Lluís Coloma i els A contra blues i Aurora són els propostes del festival.

Una de les notícies destacades és que l'experiència pionera del Bus Nit 2.0 ha estat reconeguda pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya, com una aportació innovadora i de qualitat en què conflueixen mobilitat dels joves, oci nocturn, seguretat i pedagogia.

El reprotstge de les pàgines centrals és per a dos projectes fonamentals pel barri Santa Anna - Tió, la sala polivalent i els accessos a aquest barri pel camí del Mig.

A part de la col·laboració de la Biblioteca Jaume Perich amb les seves recomanacions literàries i de l'Associació d'Artistes, 'La Pinassa' dedica l'espai de l'entrevista al popular periodista radiofònic Justo Molinero, veí de Premià de Dalt.

Descarregueu-vos la revista sencera AQUÍ.

Below Content Viewlet

Document Actions