Notícies

Navigation Bar

La geganta Bonadona de Premià de Dalt, nova Pubilla 2008

Above Content Body

Content Core

trobada4 Més de mil persones de 23 colles geganteres de la comarca es van concentrar el passat dissabte 4 d'octubre a Santa Susanna per celebrar la XVIII Trobada de Gegants del Maresme en el marc de la qual la geganta de Premià de Dalt, Bonadona, va ser escollida Pubilla.

A banda de les colles participants, també van estar presents a la jornada seguidors, petits i grans, de diferents pobles de Catalunya que no es van voler perdre aquesta multitudinària festa gegantera.
La celebració va comptar amb diferents activitats que es van allargar durant tota la tarda: plantada de gegants a la rambla dels Països Catalans, cercavila pels carrers del poble de Santa Susanna, el ball del Maresme i l´acte de proclamació de la Pubilla 2008.

La geganta Susanna va entregar la banda de geganta pubilla a la seva successora, la Bonadona de Premià de Dalt. D'aquesta manera, els Gegants de Premià de Dalt seran els els encarregats d´organitzar la propera Trobada Comarcal de l'any vinent.

trobada1  trobada2  trobada3

Després de rebre la banda que l'acredita com a Pubilla, la geganta Bonadona, acompanyada de l'Altemir i dels integrants de la colla premianenca, van fer una ofrena floral a la Mare de Déu de la Cisa.

Fotos: Josep Cases

Below Content Viewlet

Document Actions