Notícies

Navigation Bar

La Fira infantil i de la màgia del Nadal omplirà d’il·lusió, comerç i gastronomia el poble

El 7 i 8 de desembre a la plaça de la Fàbrica, en horari de matí i tarda

Above Content Body

Content Core

S’apropen les festes nadalenques i a Premià de Dalt això vol dir que tenim a tocar la Fira infantil i de la màgia del Nadal, a la plaça de la Fàbrica el cap de setmana del 7 i 8 de desembre, matí i tarda (d’11 a 14h i de 17 a 20h).

Les activitats començaran amb una volta en sidecar a benefici de l’esdeveniment solidari per excel·lència a Catalunya, La Marató de TV3. Tallers infantils per a fer cagar el Tió amb fang, creació de penjolls de fusta per a l’arbre, el flashmob de la Marató, tallers de maquillatge, el 3 en ratlla, pintura sobre seda, el Tió de Premià de Dalt i, com no, l’esperada visita del Pare Noel, aquest any molt ben acompanyat d’una papallona amb molta llum seran les activitats més destacades de la fira.

També podreu gaudir del trenet de la fira, en què els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta,  del sorteig de productes cedits pels comerciants de l’esdeveniment i de l’oferta d’establiments comercials amb mil-i-un productes per a passar una bona estona i preparar, com cal, el Nadal.

Consulteu totes les activitats programades clicant a la imatge

 

Below Content Viewlet

Document Actions