Notícies

Navigation Bar

La digitalització dels centres públics de Premià de Dalt, reportatge central de "La Pinassa".

Els darrers 6 cursos, l'Ajuntament ha destinat 1.358.260 euros als llibres i material escolar de l'Escola Marià Manent, Escola Santa Anna i Institut Valerià Pujol i Bosch.

Above Content Body

Content Core

El 13 de setembre, data d'inici del curs escolar 2021-22, a Premià de Dalt s'aposta per l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, així que es digitalitzaran els tres centres públics suprimint l'esquerda digital al municipi amb una inversió de 165.000 euros per a fer realitat el projecte de les dues escoles i institut. Aquest és el tema que ocupa el reportatge central del número d'estiu, el 160, de la revista municipal "La Pinassa".

També és notícia la instal·lació a Illa Fantasia d'Horrorland, el parc temàtic del terror que obrirà portes el 15 d'octubre, donant feina a 170 persones. El desallotjament d'habitatges ocupats perquè estaven en unes condicions de seguretat inexistents que els feia inhabitables, l'èxit absolut de Sant Pere, la Festa Major de Premià de Dalt, o l'actuació de l'Orquestra de Cambra Catalana en el marc del 44è Festival de Música del Maresme el proper dissabte 31 de juliol són algunes de les notícies més destacades d'aquest número d'estiu.

Pel que fa a l'entrevista, descobrirm l'Imanol Garcia, un jove del poble que acaba d'estrenar capítol pilot d'una sèrie, "Moros a la costa!", inspirada en com es vivia al Maresme durant el s. XVII quan les invasions de pirates eren d'allò més habitual.

I a la contraportada trobareu el programa de l'Ulisses Fest, que se celebrarà entre el 17 i el 19 de setembre a l'espai de can Verboom.

 


 

En 2'

Below Content Viewlet

Document Actions