Notícies

Navigation Bar

La Diada de Sant Jordi, portada de la revista municipal del mes d'abril

"La Pinassa" obre les seves pàgines amb informacions relatives a seguretat ciutadana, concretament a la seguretat a l'interior dels domicilis. I ho fa amb accions pioneres i amb consells preventius.

Above Content Body

Content Core

La revisita municipal dedica la secció "En 2 minuts", a les pàgines centrals, el Club Emprèn, una suma de creativitat + innovació, que acollirà la Casa de la Vila (antic Ajuntament) a partir d'aquest estiu. Aquest edifici tan emblemàtic de Premià de Dalt esdevindrà un espai de coworking i innovació enpresarial, i alhora un hotel d'entitats amb sales polivalents.

La licitació de l'esperat Centre d'Atenció Primària (CAP) de Víctor Català i també de la sala polivalent a l'Escola Santa Anna, el perquè del canvi de gust de l'aigua de l'aixeta, la proposta cultural de l'EscenARTS que incorpora el Festihumor, les propostes literàries de la Biblioteca Jaume Perich i les de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt completen les 16 pàgines de "La Pinassa", la qual dedica l'espai de l'entrevista al president de l'Associació de la Gent Gran, en Jesús Zamarreño. Com sempre, els acords de ple, les imatges seleccionades del canal instagram, l'agenda d'activitats i l'opinió dels grups municipals també formen part de la revista.

Us la podeu descarregar clicant AQUÍ

 

Below Content Viewlet

Document Actions