Notícies

Navigation Bar

La Coral Primiliana guanya el Premi Càrmina que lliuren cada dos anys l'Ajuntament i el Consell Municipal de Cultura

Above Content Body

Content Core

Premi Càrmina 2008 a la Coral Primiliana 1 Diumenge 29 de juny, l'alcalde, Joan Baliarda, el regidor de Cultura, Sebastià Pujol, i el de Festes, Marc Tintoré, lliuraven el Premi Càrmina a la Coral Primiliana de veus femenines, concretament a la seva directora, Rosa Bel. Com explicava en Sebastià Pujol, "pretenem donar un homenatge, un reconeixement a aquelles entitats o persones que s'han significat per la cultura i per fer poble".

Premi Càrmina 2008 a la Coral Primiliana 2 L'atorgament del Premi Càrmina a la Coral Primiliana coincideix amb el 25è aniversari d'aquesta entitat, molt arrelada a Premià de Dalt i amb una trajectòria històrica important ja provinent de l'antiga Coral Joia. El Premi el lliura cada dos anys l'Ajuntament, a proposta del Consell Municipal de Cultura. Enguany s'ha volgut doncs reconèixer l'enorme tasca i voluntariat de la coral, formada exclusivament per veus femenines. En altres edicions el van rebre el mestre sardanista Josep Cots, en Jesús Fuxet i la Societat Cultural Sant Jaume.

El Premi Càrmina és una reproducció d'un tros de plat de terrissa trobat a la urbanització Les Pèrgoles, i duu una inscripció: "No tot és dolor per qui estima".

Below Content Viewlet

Document Actions