Notícies

Navigation Bar

La consolidació dels llibres de text gratuïts marca l'inici del curs escolar a Premià de Dalt

1.343 alumnes han començat avui les classes a les dues escoles de primària i a l'institut

Above Content Body

Content Core

logotip Banc de Llibrs de Premià de Daltrecurs escoles150.000€ és la quantitat econòmica que l’Ajuntament ha destinat pels llibres de text dels alumnes dels centres d’ensenyament públic que hi ha al municipi, l’Escola Marià Manent, l’Escola Santa Anna i l’Institut Valerià Pujol i Bosch.

El Banc de Llibres es va crear l’any passat, fruit d’una feina transversal entre les regidories d’Hisenda, Ensenyament, Ocupació/Promoció Econòmica, Serveis Socials i tota la comunitat educativa, amb una aportació de 250.000€ i l’objectiu de reciclar els llibres vigents i adquirir-ne els necessaris.

L’alcalde, Josep Triadó, recorda que “la consolidació del Banc de llibres només és possible amb la bona situació econòmica de l’Ajuntament”, i afegeix, “gràcies a la gestió rigorosa que ens ha permès cobrir totes les necessitats socials triplicant els ajuts a famílies els darrers 4 anys, invertir en plans municipals d’ocupació i abaixar impostos i taxes, també els dos últims cursos les famílies de Premià de Dalt han pogut estalviar-se el cost del retorn a l’escola’”. Des de l'Ajuntament es vol agrair la tasca de les AMPA, famílies i equips directius dels tres centres educatius ja que tots ells han estat fonamentals per a tirar endavant i després consolidar el Banc de Llibres a Premià de Dalt.

Concretament, l’estalvi és d'uns 380€ per cada alumne d’institut, i d’uns 200€ per cada alumne de primària.

Les matriculacions d'alumnes a Premià de Dalt segueixen la tendència de Catalunya, amb un augment d'inscripcions, especialment a l'ESO i FP. A Catalunya enguany s'ha batut el rècord i hi ha 1,6M d'alumnes matriculats.

ALUMNES CURS 2015/16 ALUMNES CURS 2014/15

Escola Marià Manent

410

Escola Marià Manent

408

Escola Santa Anna

443

Escola Santa Anna

440

Institut Valerià Pujol i Bosch

490

Institut Valerià Pujol i Bosch

448

Below Content Viewlet

Document Actions