Notícies

Navigation Bar

La Consellera d'Acció Social i Ciutadania serà a Premià de Dalt dimecres 25 de novembre per a lliurar el conte infantil “Ivan l´emigrant” als alumnes de l´Escola Santa Anna

Above Content Body

Content Core

Reproducció portada del conte infantil "Iván l'emigrant" Dimecres 25 de novembre, a partir de les deu del matí, la Consellera d´Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Capdevila, visitarà el CEIP Santa Anna, i, amb motiu de la commemoració del Dia dels Drets dels Infants del passat 20 de novembre, lliurarà el conte infantil que ha editat enguany l'Ajuntament de Premià de Dalt, “Ivan l'emigrant". Acompanyaran a la consellera la regidora d'Educació, M. José Marin, i el regidor de Cultura, Sebastià Pujol, a banda de l'autora, Lali Ribera, la directora de l'Escola Santa Anna, Blanca Aragó, i l'expresidenta de l'AMPA del centre, Belén Soto, per delegació de l'actual presidenta de l'entitat, Charo Rodríguez.

"Ivan l'emigrant" és el títol del cinquè conte infantil que publica l'Ajuntament de Premià de Dalt, enguany escrit per la Eulàlia Ribera i amb il·lustracions d'en Kenneth Dedeu. El conte narra el procés d'integració d'un infant argentí -arribat des de Buenos Aires a Premià de Dalt- a través dels seus ulls i el seu temps d'esbarjo.

Com a novetat respecte els altres contes editats per l'Ajuntament -"Artemir i Bonadona, els gegants de Premià de Dalt", "El fantasma de Can Franquesa", "El despertador de la vila. Un conte de La Fàbrica", "La Cadira del Bisbe o els dos pins"- "Ivan l'emigrant" es traduirà a diferents llengües, tantes com es parlen a Premià de Dalt ja que seran els propis veïns els que faran les traduccions als seus idiomes materns. De moment es traduirà al castellà, euskera, anglès, francès, suec... Es tracta d'una experiència pionera que pretén promoure la integració i la convivència de la gent vinguda d'arreu i alhora d'aprendre de tot allò que aquestes persones aporten.

Below Content Viewlet

Document Actions