Notícies

Navigation Bar

La campanya “Un país normal” s'estrena amb èxit a Premià de Dalt

Cinc persones voluntàries coordinats per Òmnium Cultural reparteixen 1000 fulls volants a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

La campanya impulsada per Òmnium Cultural “Un país normal” ha començat avui amb èxit a Premià de Dalt amb una bustiada massiva. Cinc persones voluntàries han repartit 1000 fulls volants al barri Santa Anna - Tió, amb l’objectiu d’apuntalar l'exercici del dret a decidir de Catalunya. Una bustiada massiva i simultània que s’ha repetit en una seixantena de poblacions catalanes, amb un total de 1.000 voluntaris repartint 500.000 fulls.

Els fulls de la campanya “Un país normal” difonen arguments diversos i en positiu, amb lemes inicials com: “és normal voler un país normal”, “és normal que un país decideixi la seva educació” o bé “és normal que la gent pugui dir el que pensa”. Així, volen combatre els arguments de la por i enfortir un debat democràtic i plural al voltant de la consulta sobre la independència de Catalunya.

Els voluntaris i voluntàries que han participat en la bustiada, que havien rebut formació prèvia, han estat coordinats per un grup local que coordina la campanya. Aquesta acció d'abast nacional donarà pas a d'altres accions locals de proximitat, que volen implicar entitats i persones d'arreu del territori. La campanya “Un país normal” serà l’activitat principal d'Òmnium Cultural per aquest final d’any i pel 2014.

Òmnium6   Òmnium1   Òmnium3

Òmnium4   Òmnium2   Òmnium5

Below Content Viewlet

Document Actions