Notícies

Navigation Bar

La Biblioteca Jaume Perich, solidària amb el Banc d'Aliments

Above Content Body

Content Core

Campanya "La fam no fa vacances"En el marc de la campanya "La fam no fa vacances", la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, a la que pertany la Biblioteca Jaume Perich, ha aportat avui al Banc d'Aliments 4.643 quilos de comestibles procedents de la promoció "Carro La Vanguardia i Condis", aprofitant la seva subscripció a aquest diari.

Cadascuna de les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa estan subscrits a La Vanguardia, per la qual cosa s'han obtingut 219 "carros", és a dir un total de 4.643 quilos d'aliments. Les biblioteques i bibliobusos, a través dels seus treballadors i treballadores, van adquirir el compromís d'omplir les butlletes corresponents que s'han lliurat de forma col·lectiva al diari.

La Diputació de Barcelona assumeix els costos de gestió que la campanya estableix en concepte de gestió, 6,95 euros per cada "carro", això és uns 1.500 euros. Per la seva part, Condis ha fet arribar directament al Banc d'Aliments les caixes de comestibles.

Es tracta d'una forma de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i els treballadors i treballadores de la Xarxa de Biblioteques Municipals per ajudar a la causa que lidera la Fundació del Banc d'Aliments.

Below Content Viewlet

Document Actions