Notícies

Navigation Bar

La Barcelona Big Blues Band amb la veu de Myriam Swanson tanquen el XXVI Jazz en la Nit

Sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, el grup conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i alhora sofisticat.

Above Content Body

Content Core

La Barcelona Big Blues Band va néixer per omplir un buit existent a l’escena catalana: una banda de gran format enèrgica, directa i ballable; però orientada al blues. La iniciativa, impulsada per la incansable associació Capibola Blues, compta amb alguns dels millors instrumentistes d’aquest estil de la ciutat, un ampli repertori de clàssics i arranjaments propis, tot sota la direcció d’Ivan Kovacevic. Són en total 13 els músics que posen els peus a l’escenari a cada concert per aconseguir despentinar el públic i fer-lo vibrar fins l’extenuació, de la primera a l’última nota: música de qualitat i una bona dosi d’espectacle.

Enfocada a acompanyar els millor artistes del rhythm’n’blues a nivell nacional i internacional, tenint així una sonoritat àmplia i variable del concert al concert, ha col·laborat amb Dani Nel.lo, Ray Gelato, Myriam Swanson, Mike Sanchez, Jonathan Herrero, Drew Davies, Greg Piccolo, Steve Lucky & Carmen Gettit, Mark Tortorici, Agusti Burriel, Blas Picón, Big Dani Pérez, Lluís Coloma, Sants Portes etc. el que els ha portat a actuar a diversos festivals de jazz i blues a Catalunya i a les emblemàtiques sales com Jamboree o Palau de la música.

Divendres 29 de juliol, la cantant Myriam Swanson serà la convidada de la Barcelona Big Blues Band al JAzz en la Nit per a tancar l'edició d'enguany. Swanson ésuna dels cantants amb més força i presència a dalt de l’escenàri. Un referent dins l’escena del blues al nostre país.La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i alhora sofisticat.

Entrades

Serveis

  • Restauració i cocteleria.
  • Canguratge per a infants entre 3 i 12 anys.
  • Exposició fotogràfica al Museu de Premià de Dalt sobre altres edicions del festival.

 

Below Content Viewlet

Document Actions