Notícies

Navigation Bar

L’homenatge a Tete Montoliu obre el XXVII Jazz en la Nit

A partir del dia 7, actuacions tots els divendres de juliol als jardins de Can Figueres

Above Content Body

Content Core

Divendres 7 de juliol és el tret de sortida a aquesta edició del Jazz en la Nit. Concretament s’ha programat un homenatge a un dels músics de jazz més internacional que ha donat el nostre país, en Tete Montoliu. És per això i per moltes altres raons que en motiu del seu 90 aniversari, s’ha considerat escaient i necessari activar aquesta proposta extraordinària per mantenir viu i en escena el record de la seva figura i la seva obra amb una proposta de primer nivell protagonitzada per músics que van tenir un vincle de proximitat máxima amb el pianista català tant a nivell artístic com personal: el contrabaixista Horacio Fumero, la cantant Laura Simó, el pianista Ignasi Terraza, i el bateria Aldo Caviglia.

Divendres 14 de juliol tindrà lloc la presentació del nou treball discogràfic de Juan Gómez “Chicuelo”, Caminos. Amb una formació insòlita (violoncel, bateria i ball), obre nous camins sonors en el flamenc. El guitarrista ja ha visitat Premià de Dalt en altres ocasions on va presentar el seu segon treball discogràfic en solitari,  Diapasión (2008), o compartint  cartell amb Marinah (2015) i Marco Mezquida (2017 i 2021).

Divendres 21 de juliol serà el torn del grup  Rambalaya que presentarà el seu segon treball discogràfic. La formació, liderada pel bateria Anton Jarl, ja havia visitat el festival l’any 2019 en els seus primers concerts sota el nom de The Ramblers Septet. A Rambalaya, l'Anton està rodejat d'alguns dels millors músics de rhythn & blues de l'escena estatal: Jonathan Herrero a la veu, Héctor Martín a la guitarra, Matías Míguez al baix, Fernando Tejero al piano i el hammond, Pol Prats al saxo tenor i baríton i David Pastor a la trompeta.

I per finalitzar, divendres 27 de juliol, actuarà The Django Orchestra, sota la direcció del guitarrista Albert Bello,  un projecte únic dins del panorama del jazz manouche o gypsy jazz. Una formació de més de 20 músics a l'escenari, de reconeguda trajectòria al món del jazz i del swing, que agiten el repertori de Django Reinhardt per oferir un espectacle elegant i frenètic, virtuós i cuidat, amb un ventall de ritmes que recorden les espectaculars big bands del swing més explosiu i, alhora, amb moments íntims que fan viatjar als cabarets de principis del segle XX.Lloc: Jardins de Can Figueres, Riera de Sant Pere, 88 – Premià de Dalt

Horaris i preus

Tots els concerts tenen lloc als jardins de Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88). A les 20.30 h s'obren les portes del recinte i a les 22 h s'inicia cada concert. 

Preus d’entrada:  

  • 1€ - Menors 18 anys
  • 15€ - Majors de 18 anys
  • 13€ - A partir de 65 anys
  • 4€ - Abonament 4 concerts per a menors de 18 anys
  • 50€ - Abonament 4 concerts per a majors de 18 anys

La venda d’entrades es fa a través d’aquesta pàgina web (premiadedalt.ticketara.com) de manera anticipada i a taquilla el mateix dia del concert amb datàfon (no metàl·lic).

Caldrà acreditar l’edat i l’entrada abans d’entrar al concert.

 

Servei de monitoratge: 

A partir de les 21:15 h hi haurà servei de monitoratge a la planta baixa de la Biblioteca Jaume Perich i Escala per als infants que assisteixin a l’esdeveniment.

Hi haurà servei de restauració

No serà permesa l’entrada de menjar i begudes dins el recinte.

El Festival de Jazz de Premià de Dalt

Neix ara farà vint-i-vuit anys amb la idea de recuperar el jazz com a gènere estable i proposta musical alternativa a la que venia oferint-se al municipi, bàsicament música clàssica a través del Festival de Música del Maresme.

Són pocs els músics de jazz catalans que no hagin tocat als jardins de Can Figueres o que no n'hagin sentit a parlar-ne ja que Jazz en la Nit és ja un cicle consolidat en el circuit professional del jazz del nostre país. Un esdeveniment que ens transporta tots els caps de setmana de juliol a una experiència única, gairebé màgica, per la sinergia que es produeix entre els músics- sempre de primera línia- i l’espai incomparable dels jardins de Can Figueres.

Al juliol, a Premià de Dalt, hi ha nits de trobada, nits d’emoció, nits de complicitat, nits per a compartir i gaudir.

 


  

Below Content Viewlet

Document Actions