Notícies

Navigation Bar

L’EscenARTS primavera recupera el Festihumor

El cap de setmana del 26 i 27 de maig l’edició de primavera de l’EscenARTS aixeca de nou el teló del Teatre de Sant Jaume amb la represa del Festihumor

Above Content Body

Content Core

 

El cap de setmana del 26 i 27 de maig a les 7 de la tarda l’edició de primavera de l’EscenARTS aixeca de nou el teló del Teatre de Sant Jaume amb la represa del Festihumor, una proposta escènica amb l’humor com a protagonista. 

“Tenors”, de la Cia. Illuminati, és una paròdia i a la vegada un homenatge als mítics concerts que durant els anys 90 van fer arreu del món els Tres Tenors. Es tracta d’un espectacle que combina l’òpera amb l’humor visual més esbojarrat i que fa riure a l’espectador a través de situacions absurdes alhora que l’emociona amb melodies conegudes i commovedores.

L’espectacle permetrà les persones espectadores conèixer o recordar moltes de les àries, napolitanes, sarsueles, boleros i fins i tot èxits de Broadway que els Tres Tenors cantaven en els seus concerts. En breu, un muntatge sense fronteres ja que s’expressa en els llenguatges universals de la música i l'humor.

 L’endemà, diumenge 27 de maig, us proposem descobrir l'obra 'Les supertietes' de la Companyia Bianchis, un espectacle teatral que va obtenir el premi al millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2016. És un espectacle recomanat a partir de 4 anys que de ben segur entusiasmarà tothom.

La Queralt, una investigadora peculiar, serà tieta. Això l’alegra però al mateix temps l’entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això demana ajut a les amigues de sempre, la Magda, una empresària de mitjons, la Barbara, un àrbitre de futbol, que són tietes de de fa molt de temps. La Queralt descobrirà amb els contes, la màgia i les amigues com ser una Supertieta. Voleu veure si se’n surt? 

Els contes que expliquen són del llibre “Contes infantils contra tot pronòstic” de l’Empar Moliner.

Commemoració del Dia del Refugiat

Fora del Festihumor, però dins de l’EscenARTS, el 20 de juny es representarà “Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)”, amb Lali Barenys i Carles Beltran, coincidint amb la commemoració del Dia del Refugiat.

Un espectacle de música i paraules, amb cançons i poesia que mostra a través de l’al·lusió i l’el·lipsi, l’anihilació de l’ésser humà. Un cop de puny a l’estómac i un cop de puny a la taula. Contra les guerres, contra la barbàrie, la injustícia i la mentida tenim armes de construcció massiva: utilitzem-les. 

 


 

PREUS:

MENORS DE 18 ANYS NO PAGUEN.

DE 18 a 29 anys: 5 €

TAQUILLA: 10 €

ATRÁPALO: 8 €

ABONAMENT TEMPORADA: 20 €

Below Content Viewlet

Document Actions