Notícies

Navigation Bar

L’Ajuntament rebrà l’assessorament de Desokupa per acabar amb les ocupacions mafioses

El contracte d’assessorament i intermediació té una durada d’un any i el seu cost és de tres-mil euros més IVA.

Above Content Body

Content Core

El Consistori ha decidit contractar amb un preu anual de 3.000 EUR els serveis d’assessorament de Desokupa relatius a la intermediació per a la recuperació de la possessió dels béns immobles ocupats de forma mafiosa i/o delinqüencial. Uns fets que sempre generen un problema de seguretat a la població.

L’empresa en qüestió ofereix un mètode alternatiu que té per objecte la resolució amistosa de la controvèrsia existent i evitar, en la mesura del possible, un procediment judicial per a la recuperació de la possessió de l’habitatge en qüestió per part de la propietat. Com explica l’alcalde, Josep Triadó, “a Premià de Dalt volem tolerància zero amb les ocupacions mafioses que comporten posar en perill el benestar i la convivència al nostre poble ja que generen inseguretat ciutadana”.

El contracte d’assessorament té una durada d’un any i el cost és de tres-mil euros més IVA. 

L’Ajuntament ja combatia les ocupacions mafioses amb diverses accions

Concretament, va engegar un seguit d’actuacions per actuar en contra de les ocupacions il·legals a partir d’un decret d’alcaldia elaborat amb informes tècnics previs que concretessin la patologia o l’estat d’insalubritat de l’habitatge en qüestió. Amb aquest procediment s’han desallotjat diversos habitatges ocupats de forma mafiosa.

Below Content Viewlet

Document Actions