Notícies

Navigation Bar

L’Ajuntament modifica el Calendari Fiscal 2020

El Govern de Premià de Dalt ha considerat adient modificar el Calendari Fiscal previst per l'exercici 2020, ampliant els terminis de pagament voluntaris i adoptant altres mesures fiscals, en atenció, sobretot, a les dificultats que la situació excepcional generada per la Covid-19 pot comportar als obligats tributaris.

Above Content Body

Content Core

Per fer front a l'impacte social i econòmic de la pandèmia, l’Ajuntament ha prorrogat el cobrament de l’Impost de Béns Immobles, l’IBI, fins l’1 d’octubre i per a les persones que el tenen domiciliat, en 3 terminis, el 5 d’agost, l’1 d’octubre i l’1 de desembre. També es posposa fins l’1 de juny el cobrament de l’impost de vehicles i fins al 6 de juliol el de diverses taxes com ara el cementiri municipal, guals o clavegueram. Pel que fa a la taxa de residus, es pot pagar fins l’1 d’octubre si no està domiciliada, i si ho està, en dos terminis, l’1 de juliol i el 10 d’octubre.

Així mateix, ja es va acordar que no es cobraran els serveis municipals no prestats per l’alerta sanitària del coronavirus com per exemple, els serveis de les escoles bressol municipals, l’Escola Municipal de Música, l’Aula Municipal de Dansa, les activitats esportives o les activitats que es fan a l’Espai Santa Anna. També es retornarà d’ofici aquells imports ingressats en concepte de terrasses, taules i cadires. Tampoc es cobrarà per la prestació d’altres serveis públics o la realització d'activitats administratives que no s’hagin pogut portar a terme durant el període que duri l’estat d’alarma.


DOCUMENTACIÓ ASSOCIADA: CALENDARI FISCAL 2020 MODIFICAT 

Below Content Viewlet

Document Actions