Notícies

Navigation Bar

Estrenem nou portal web, amb noves funcionalitats orientades a l’smart city

Entre les noves funcionalitats, destaca l’Ajuntament 2.0 que integra al portal els canals de difusió de l’Ajuntament a les xarxes socials twitter, facebook, youtube o instagram.

Above Content Body

Content Core

 

L’Ajuntament de Premià de Dalt estrena web municipal, amb un nou disseny i més recursos. El nou web té un disseny actualitzat molt més visual i interactiu. Entre les noves funcionalitats, destaca l’Ajuntament 2.0, que d'una banda integra al portal els canals de difusió de l’Ajuntament a les xarxes socials  twitter, facebook, youtube o instagram i d’una altra, ofereix la possibilitat de subscriure’s a diferents fonts d’informació (RSS) que proporcionen informació immediata de l’actualitat del municipi.

Altres serveis ja disponibles com el servei de notícies i l’accés a l’agenda s’han ampliat i millorat, aconseguint una millor usabilitat, sense vulnerar les pautes d’accessibilitat. El nou web també incorpora la subscripció a un butlletí electrònic que s’enviarà periòdicament als correus electrònics de totes les persones que s’hagin subscrit. I un apartat específic per a comunicar les incidències a la via pública, anomenat "Premià de Dalt Soluciona".

El regidor de Comunicació, Alejandro Costa Urigoitia, ha destacat que “rebem moltes visites al web perquè és un espai d’informació i de referència pels veïns, i per això era important pel nostre Govern donar aquest pas endavant en adaptació tecnològica, xarxes socials i dispositius mòbils”.

La seu electrònica i els continguts vinculats al Portal de Transparència i Govern obert també es presenten de manera prioritària i molt més complerta que a la pàgina web anterior. Així, s'ha potenciat l'accés a la gestió dels tràmits i a la informació oficial com ara les actes dels plens, pressupostos, ordenances o el tauler d'anuncis i edictes. Una altra novetat destacable és el disseny responsiu del web, que adapta la seva estructura als diferents suports mòbils com ara telèfons o tauletes.

El principal objectiu amb el que ha estat dissenyat el web és oferir una navegació més senzilla a les persones que el visitin i permetre un accés més intuïtiu i ràpid als continguts. Aquests presenten la possibilitat de consultar-los per temes. Així, cada persona pot adaptar la informació que rep als seus principals àmbits d’interès.

 

Below Content Viewlet

Document Actions