Notícies

Navigation Bar

L’Ajuntament convoca una reunió sobre seguretat amb veïns, Mossos d’Esquadra i Policia Local

És una reunió oberta a tothom per a prendre nota dels consells preventius que traslladaran ambdós cossos de seguretat

Above Content Body

Content Core

La reunió tindrà lloc dilluns 9 d’abril a les 20 hores, a la sala de sessions de l’Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1). L’Ajuntament de Premià de Dalt convoca la ciutadania a assistir a una reunió oberta a tothom per a prendre nota dels consells preventius que traslladaran els cossos de seguretat, és a dir, Mossos d’Esquadra i Policia Local, amb l’objectiu de millorar la seguretat als domicilis del municipi.

Aquesta reunió és la primera adreçada al conjunt de la població, després d'haver-ne fet altres amb veïnats concrets de Premià de Dalt.

Cal recordar que des de fa mesos l’Ajuntament de Premià de Dalt, en coordinació amb Mossos d’Esquadra i Policia Local, porta a terme accions preventives de robatoris a l’interior de domicilis. Així, s’ha reforçat la presència policial, s’han posat en marxa les càmeres lectores de matrícules a les entrades i sortides del municipi, s’han augmentat els controls conjunts entre Mossos i Policia Local i a més l’helicòpter dels Mossos sobrevola el poble periòdicament, entre altres mesures dissuasòries.

Below Content Viewlet

Document Actions