Notícies

Navigation Bar

L’Ajuntament contractarà 8 joves de perfils professionals diferents

A través del programa Primera Experiència professional en les administracions i durant 12 mesos.

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt contractarà vuit joves titulats universitaris a través del programa Primera Experiència professional en els administracions públiques, a partir del proper 30 de març. Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU i està gestionat des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Premià de Dalt.  Les persones interessades ja poden presentar la seva sol·licitud. La data límit per a fer-ho és el proper 6 de març.

Concretament, es contractaran 2 agents TIC, 1 administratiu/va del departament d’intervenció, 2 educadors/es de carrer, 1 tècnic/a de medi ambient, 1  tècnic/a informàtic/a i 1 tècnic/a de xarxes socials. Les àrees o departaments municipals on s’incorporaran aquests joves seran: acompanyament digital, suport quant a gestió i tramitació als departaments d’Intervenció i Tresoreria, intervenció social i educativa amb joves, projectes de sostenibilitat ambiental, projectes digitals i suport a Comunicació quant a xarxes socials. La previsió és que es puguin incorporar el 30 de març de 2023.

Què necessiten les persones per a ser contractades amb aquest programa?

  • Ser desocupades inscrites com a demandants d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  • Joves més grans de 16 i menors de 30 anys.
  • Han de complir els requisits per a formalitzar un contracte per a l’obtenció de la pràctica professional.
  • Han d’acreditar la possessió d’un títol universitari o d’un títol de grau mitjà o superior, especialista, màster professional o certificat del sistema de formació professional, d’acord amb el previst en la Llei Orgànica 5/2002, de 19 de juny, de les Qualificacions i de la Formació Professional, així com amb els qui posseeixin un títol equivalent d’ensenyaments artístics o esportives del sistema educatiu, que habilitin o capacitin per a l’exercici de l’activitat laboral.
  • Posseir un certificat de professionalitat que habiliti per a l’exercici professional.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financien amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions