Notícies

Navigation Bar

L’1 de juliol La Floresta i can Vilar es converteixen en zones blanques d’aparcament

Es tracta d’aparcament gratuït per als vehicles residents al barri i amb estacionament horari controlat per a la resta. Les targetes de resident es repartiran casa per casa els propers dies

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt és a punt d’enviar la targeta de resident a les persones veïnes de La Floresta i can Vilar que disposen d’un vehicle amb l’impost de vehicles domiciliat a Premià de Dalt. És un tipus de regulació de l’aparcament gratuïta, a diferència de la zona blava o àrea verda, i té per objectiu garantir que el veïnat pugui aparcar el seu vehicle al barri. Ja hi ha altres zones del municipi on funciona aquest tipus de regulació de l'aparcament, com ara el barri Santa Anna-Tió, la travessia Miramar i part de la Riera de Sant Pere i de la carretera d'Enllaç.

Les persones empadronades i amb l’impost de vehicles domiciliat a Premià de Dalt rebran a casa una targeta que les identifica com a residents i que han de col·locar a un lloc visible del cotxe per tal de facilitar la tasca de control de l’estacionament a càrrec dels agents de la Policia Local de Premià de Dalt.

Quins són els criteris d’adjudicació de la tarja de resident o de vehicle autoritzat?  

Criteri inicial: targeta de persona resident amb l’empadronament de la persona propietària del vehicle i pagament de l’impost de circulació al municipi.

Casuístiques i excepcionalitats:

  1. Persones empadronades al barri però vehicle amb impost de circulació en un altre municipi.
  2. Persona empadronada al barri però a l’impost de circulació consta un anterior domicili dins del terme municipal de Premià de Dalt.
  3. Persones no empadronades al poble ni amb l’impost de circulació al municipi però que manifesten viure en un domicili de La Floresta o can Vilar. A aquestes persones se’ls atorgarà la tarja de resident prèvia comprovació per part de la Policia Local.


Els establiments comercials rebran 1 targeta per comerç en què figurarà el nom del negoci, prèvia comprovació d’estar en regla la seva activitat. Prèviament, es demanaran les matrícules per  a conèixer les dimensions de l'automòbil. A les persones residents a La Floresta o can Vilar amb vehicle a nom d’una empresa de fora del municipi, se’ls lliurarà 1 tarja resident amb la matrícula del vehicle, prèvia presentació del certificat de l’empresa propietària del cotxe en qüestió.

Zones d'aparcament lliure

Els aparcaments en bateria del carrer Xavier Vilanova i el camí del Mig seran zones lliures de regulació horària, com també l'aparcament creat al carrer Margarida de Sucre exclusivament per a cotxes. En total, 155 places.

Below Content Viewlet

Document Actions