Notícies

Navigation Bar

Josep Triadó, nou alcalde de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Josep Triadó, nou alcalde de Premià de DaltDilluns 20 d’octubre va tenir lloc un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia, l’elecció del nou alcalde de Premià de Dalt, després de la renúncia de Joan Baliarda al càrrec el passat 11 d’octubre en el decurs d’un altre ple.

Van assistir a l’acte els diputats Roger Montañola i Joan Morell; el president de l’ACM, i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, acompanyat dels seus regidors  Miquel Àngel Méndez, Antoni Subirà i Eloi Maristany; Carles Bosch, conseller comarcal de CDC i regidor de Dosrius; els ex alcaldes Joan Baliarda i Manuel Rodríguez, i diversos exregidors de Premià de Dalt.

Dues candidatures optaven al càrrec, la d’en Josep Triadó (CiU) i la d’en Jaume Cases (PSC). Triadó va aconseguir 10 vots a favor, mentre que Cases, 5. Dels 16 regidors que avui composen el Ple –en els propers dies es preveu la possessió d’un nou regidor de CiU que completarà el ple amb 17 càrrecs electes-, un va votar abstenció. L’anècdota la va protagonitzar el regidor del Partit Popular, Jordi Navarro, qui en lloc de dipositar el seu vot a la urna va posar-hi l’ordre del dia del ple.
En el seu discurs de presa de possessió, l’alcalde, Josep Triadó, va destacar dues paraules que el defineixen, Compromís i Diàleg. Va manifestar que “defenso de forma aferrissada un govern que passi a l’acció i, amb rigor, humilitat, austeritat i esforç, aporti les respostes que esperen els ciutadans. Perquè aquest és el nostre deure: donar resposta al que ells necessiten”.

L’alcalde de Premià de Dalt va tenir un record pels seus referents polítics, tots ells de Premià de Dalt, i també per la seva família, especialment pel seu pare, Josep Triadó i Cuquet, cap de manteniment del consistori durant XX anys de qui va dir “has estat l’exemple de dedicació i la persona que m’ha tramès l’estima i dedicació pel meu poble Gràcies, pare!”.

Josep Triadó i Bergés arriba a l’alcaldia després de quinze anys com a regidor amb diferents responsabilitats (Cultura, Ensenyament, Esports, Noves tecnologies, Hisenda i Habitatge) a ,és de President i Conseller Delegat de la Societat Municipal La Pinassa. A banda de ser l’alcalde, mantindrà la regidoria d’Hisenda. El nou portaveu del govern municipal passa a ser en Marc Tintoré, regidor de Cultura.

  Ple extraordinari per escollir nou alcalde  Ple extraordinari per escollir nou alcalde

Ple extraordinari per escollir nou alcalde  Ple extraordinari per escollir nou alcalde   

Below Content Viewlet

Document Actions