Notícies

Navigation Bar

Josep Triadó i Bergés ha estat escollit alcalde de Premià de Dalt

ERC vota a favor de la investidura del candidat de CiU

Above Content Body

Content Core

Corporació Municipal (menys PSC)Avui a les 12 del migdia s'ha constituït la nova corporació municipal. L'acte, que ha omplert de gom a gom la sala de plens de l'Ajuntament, ha començat amb la constitució de la mesa d'edat -formada per Josep Font i Alejandro Costa- i la presa de possessió del càrrec per part dels nous regidors electes: 8 de CiU, 3 del PSC, 2 d'ERC, 2 de Crida Premià de Dalt i 2 del PP.

Tot seguit, s'ha procedit a l'elecció del nou alcalde, a la qual ERC no ha presentat candidatura. El candidat de CiU, Josep Triadó i Bergés, ha rebut 10 dels 17 vots (CiU i ERC) i per tant ha estat escollit nou alcalde de Premià de Dalt. Per la seva banda, els regidors del PSC, Crida Premià de Dalt i PP han optat per votar-se a sí mateixos.

El ja alcalde ha explicat les prioritats per al mandat que avui encetava "donar suport a les famílies, aixecar l'economia, millorar la formació i garantir la cohesió social". I ha avançat que "com a ajuntament farem de la millora de la participació ciutadana, del reforç de l'atenció social, de la salut, l'esport i la cultura les nostres prioritats. Perquè som un sol poble i volem construir junts el nostre futur".

Els càrrecs electes de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, a través de Josep Triadó i Josep Font, respectivament, han subscrit el seu compromís amb el procés cap a la independència de Catalunya després d'haver promès/jurat del càrrec, mitjançant la lectura d'un petit escrit facilitat per l'Associació de Municipis per la Independència de la que l'Ajuntament n'és membre.

"Per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, anuncio que resto a disposició del nou Parlament, del president i del Govern de la Generalitat de Catalunya que sorgeixin de les eleccions del 27 de setembre de 2015, per exercir l’autodeterminació del nostre poble i proclamar, juntament amb totes les institucions, L’ESTAT CATALÀ, LLIURE I SOBIRÀ”.

ple d'investidura  ple d'investidura

ple d'investidura  ple d'investidura

ple d'investidura  ple d'investidura

ple d'investidura  ple d'investidura

Below Content Viewlet

Document Actions