Notícies

Navigation Bar

Josep Hervàs, veí de Premià de Dalt, ofereix amb èxit una xerrada sobre els auxilis per a nens/es de 0-4 anys

L'activitat es va fer a l'auditori de Can Figueres, el passat dijous 12 de desembre

Above Content Body

Content Core

Imatge gràficaOrganitzat per la regidoria d'Ensenyament i coordinat per les Escoles Bressol Municipals, Josep Hervàs va ensenyar de forma molt didàctica què fer en cas de necessitar primers auxilis amb el nostre fill/a de curta edat, de zero a quatre anys.

Què fer en cas de cremades, intoxicacions, ennuegaments, convulsions febrils... Els primers auxilis són l’assistència o el tractament inicial que s’han de donar a un ferit o a qui pateix una malaltia sobtada. Amb aquesta xerrada s'ha pretès dotar als pares i mares les eines necessàries per actuar de manera responsable i adequada davant d’una emergència sanitària del seu fill/a, especialment en el seu entorn immediat, casa seva i la seva família, abans de l'arribada dels serveis mèdics. Cal recordar que els accidents domèstics són la primera causa de mortalitat entre els nens i les nenes de 0 a 3 anys.

Josep Hervàs, pare d'un infant de l'Escola Bressol Cristòfol Ferrer i treballador del sector de l'assistència i la salut, va col·laborar de forma totalment altruïsta amb l'Ajuntament i en els propers dies tota la informació facilitada a la xerrada es penjarà del bloc de les Escoles Bressol Municipals, el qual podreu consultar en el següent ENLLAÇ.

Josep Hervàs 1    Josep Hervàs 2

Below Content Viewlet

Document Actions