Notícies

Navigation Bar

Joan Baliarda és escollit de nou alcalde de Premià de Dalt

L'acte de constitució del Consistori va tenir lloc en una Sala de Plens plena a vessar

Above Content Body

Content Core

Constitució 1 Dissabte 11 de juny es constituïa el nou Ajuntament de Premià de Dalt que, per primera vegada, compta amb 17 regidors (fins ara en tenia 13). L'alcalde electe ha estat Joan Baliarda (CiU), que enceta, així, el seu sisè mandat al capdavant de la corporació municipal (és alcalde des de l´octubre de 1994).

Joan Baliarda i Sardà ha assolit l'alcaldia després d'obtenir els 10 vots dels regidors de CiU i del PP, aconseguint l'alcaldia per majoria absoluta en la primera i única votació. La resta de forces (PSC, ERC i SI) van optar per a no presentar candidatura i van votar en blanc.

Composició Ple legislatura 2011-2015 Després de rebre la vara d'alcalde de mans del president de la mesa d'edat, Antoni Urrea (CiU), l'alcalde electe donava per constituït el nou Ajuntament i ha obert el mandat elogiant els companys i companyes que formaran govern i qualificant-los “com un equip cohesionat i capacitat per a tirar endavant les propostes per a fer de Premià de Dalt el poble que tots volem, a partir de l´eix vertebrador de la nostra política, els serveis a les persones”.

Tot seguit, els representants de la resta de forces polítiques també es van pronunciar per a manifestar quina serà la tasca que desenvoluparan durant aquest mandat a l'Ajuntament de Premià de Dalt, ja sigui des del govern o des de l'oposició.

En els propers dies es convocarà una primera sessió plenària per tal de definir les regidories que assumirà cadascun dels regidors que formen part de l'equip de govern.

Below Content Viewlet

Document Actions