Notícies

Navigation Bar

Jazz tenyit de Rock´n´Roll i Rhythm & Blues pel concert de "Los Mambo Jambo"

L'actuació tinbdrà lloc el divendres 19 de juliol,a  les 10 de la nit, dins del Jazz en la Nit

Above Content Body

Content Core

Los Mambo Jambo 1Els Mambo Jambo són un quartet format a Barcelona l’any 2009 per músics de llarga carrera en el món del Rhythm’n’Blues i el Rock’n’Roll. Dani Nel·lo, Mario Cobo, Ivan Kovacevic i Anton Jarl són un còctelinstrumental d’alt voltatge, un dispositiu energètic fet per compartir.

Amb un currículum impressionant i amb un munt de projectes a les seves espatlles (Nel·lo y la Banda del Zoco, Nu-Niles, Down Home, The Penguins), aquests quatre músics saben treure profit al R’ n’ B més alegre, al Surf i al Swing.

Los Mambo Jambo són la banda instrumental resident a les nits “Taboo” de la sala Apolo de Barcelona, un show de vodevil i burlesc de fama mundial que està en boca de tothom.

Els directes de Los Mambo Jambo

Part de l'èxit de la banda resideix en els seus enèrgics directes. El seu repertori el conformen temes concisos i molt intensos que han d'estar executats amb fe, precisió i lliurament perquè si no, no funcionarien. En essència, veure a quatre individus gaudint sobre l'escenari, contagia al públic, que passa a formar part del que passa. Un directe de Los Mambo Jambo és una comunió d'energies.

L'últim concert del XVIII Jazz en la Nit serà a càrrec de tot un clàssic, "La Vella Dixieland", amb Marian Barahona i Josep Maria Farràs. La cita serà el divendres 26 de juliol, a les 10 de la nit.

Los Mambo Jambo 2

Formació:
Dani Nel·lo,  saxo
Mario Cobo, guitarra
Ivan Kovacevix,  contrabaix
Anton Jarl, bateria

Below Content Viewlet

Document Actions