Notícies

Navigation Bar

Ja tenim guanyadora del sorteig comercial de Nadal 2019-2020!

Un Nadal més, la regidoria de Comerç i Promoció de la Vila ha realitzat aquesta campanya de dinamització del comerç local

Above Content Body

Content Core

La guanyadora del sorteig de la Campanya Comercial “ El Comerç de Premià de Dalt, aquest Nadal et porta un somni fet regal” ha estat la Meritxell Hermoso Juste, que va triar el somni 25 que correspon a  “Serveis de perruqueria i lot de productes’ de la Perruqueria New Look, per valor de 300€. El sorteig es va celebrar el 7 de gener de 2020 a la sala de plens de l'Ajuntament.

El comerç de Premià de Dalt et porta un somni fet regal! La campanya consistia en que cada establiment definís un paquet de serveis i/o productes per un valor de 300€ que resultés atractiu, original i diferent. L'Ajuntament va repartir butlletes i bústies de participació entre tots els comerços adherits a la campanya, concretament 32, per tal que repartissin les butlletes entre els seus clients, entre l’1 i el 31 de de desembre de 2019.


En aquestes, cada client/a havia de triar quin regal els agradaria fer realitat en els comerços participants. I el 7 de gener de 2020 a la sala de plens de l'Ajuntament s’ha fet el sorteig del "somni" de la persona guanyadora amb una urna plena de totes les butlletes emplenades.

L'objectiu d'aquesta campanya és fer visibles els productes i serveis que els comerços de Premià de Dalt ofereixen, donar més visibilitat a tots els participants i fidelitzar la clientela.

Enguany han participat 32 establiments comercials de les diferents zones del poble, els quals podeu consultar aquí.


 

    

  

Below Content Viewlet

Document Actions