Notícies

Navigation Bar

Ja tenim guanyadora de la campanya 'Per Nadal el comerç de Premià de dalt et porta un somni fet regal'

Trenta-quatre establiments van participar d'aquesta campanya de dinamització comercial que va tenir lloc entre l'1 i el 29 de desembre

Above Content Body

Content Core

L'Eva Munné ha estat la guanyadora del concurs i farà realitat el seu somni, un premi de 300€ en productes de Carns Paquita, situat al mercat municipal de Premià de Dalt, que corresponia al somni número 9.

Aquesta campanya de la regidoria de Comerç és una de les accions que més bona acollida ha tingut tant entre el teixit comercial com entre els clients i veïns. Hi participen establiments de tot el poble, enguany, trenta-quatre. Cadascun d'ells defineix un paquet de productes o serveis per un valor de 300 euros que resulti atractiu, original i diferent. L'Ajuntament lliura butlletes i urnes perquè les persones clientes les emplenin i dipositin.

El 4 de gener es va fer el sorteig amb totes les butlletes recollides i la persona agraciada va ser l'Eva Munné. Moltes felicitats!

L'objectiu d'aquesta campanya és fer visibles els productes i serveis que els comerços locals ofereixen i fidelitzar la clientela. La voluntat de la regidoria és realitzar periòdicament més accions per tal de dinamitzar el teixit comercial de Premià de Dalt i treballar de forma conjunta amb l'Associació de Coemrciants recentment creada.

Below Content Viewlet

Document Actions